UK:Romanii au inceput sa aplice on-line pentru sprijinul financiar oferit de Guvern: “Se ofera pana la £5160, chiar daca s-a beneficiat si de alte ajutoare”

Prelungirea subvenției pentru schema de sprijin pentru venituri oferă sprijin critic romanilor din Regatul Unit sub forma a două subvenții, fiecare disponibilă pentru perioade de trei luni care au acoperit perioada septembrie 2021 – noiembrie 2021 și vor acoperi in continuare perioada decembrie 2021 – februarie 2022. Pentru a fi eligibili pentru prelungirea grantului romanii, trebuie să îndeplinească următoarele:

  • au fost anterior eligibili pentru prima și a doua subvenție pentru schema de susținere a veniturilor pentru muncă independentă (deși nu trebuie să fi solicitat subvențiile anterioare).
  • declară că intenționează să continue să tranzacționeze și fie: tranzacționează în mod activ în prezent, dar sunt afectați de cererea redusă din cauza coronavirusului sau au tranzacționat anterior, dar temporar nu pot face acest lucru din cauza coronavirusului.

Prelungirea se intinde pe o perioada de 6 luni si a inceput din septembrie 2021 si o sa dureze până în februarie 2022. Subvențiile vor fi plătite în două rate care acoperă fiecare o perioadă de trei luni.

Prima subvenție a acoperit o perioadă de trei luni de la 1 septembrie 2021 până la 30 noiembrie 2021. Guvernul a acordat o subvenție impozabilă care acoperă 55% din profiturile medii lunare din tranzacționare, plătite într-o singură tranșă care acoperă profitul în valoare de 3 luni și plafonat la 5.160 GBP în total.

Subvenția a fost majorată de la nivelul anunțat anterior de 40% din profiturile din tranzacționare la 80% pentru noiembrie 2020. Prin urmare, a crescut nivelul total al subvenției de la 40% la 55% din profiturile din tranzacționare pentru 1 noiembrie 2021 până la 31 ianuarie 2022.

Guvernul britanic oferă, în linii mari, același nivel de sprijin pentru angajații independenți ca și cel oferit angajaților prin Schema de păstrare a locurilor de muncă Coronavirus datorită extinderii sale. Și apoi schema de sprijin pentru locuri de muncă în februarie si martie.

A doua subvenție acopera o perioadă de trei luni de la 1 decembrie 2021 până la 28 februarie 2022. Guvernul va revizui nivelul celei de-a doua subvenții și o va stabili în timp util.

Subvențiile sunt venituri impozabile și sunt, de asemenea, supuse contribuțiilor de asigurări naționale.

Serviciul online pentru următoarea subvenție este disponibil de la 1 septembrie 2021. HMRC va furniza în timp util detalii complete despre cereri și cereri în Ghidul GOV.UK.

În plus, activitățile comerciale obligate să se închidă în Anglia vor primi subvenții în valoare de până la 3.000 GBP pe lună în cadrul subvenției de sprijin pentru restricții locale. De asemenea, 1,1 miliarde de lire sterline sunt acordate autorităților locale, distribuite pe baza a 20 de lire sterline pe cap de persoană, pentru plăți unice, pentru a le permite să sprijine companiile pe o scară mai largă.

2 thoughts on “UK:Romanii au inceput sa aplice on-line pentru sprijinul financiar oferit de Guvern: “Se ofera pana la £5160, chiar daca s-a beneficiat si de alte ajutoare”

  1. Vreau sa fac cursul assistenti medicali in Anglia cu 75 la suta practica in spitale si 25 la suta teorie contact 0040752076202

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *