UK.De sarbatori,guvernul britanic ofera un nou grant financiar de £1000 pentru romanii din Regat

Jumătate de milion de britanici si romani vor beneficia de astăzi de un ajutor de 1.000 de lire sterline din partea guvernului britanic de Crăciun. Rata redusă dură este redusă chiar înainte de Crăciun, pe măsură ce surpriza bugetară a lui Rishi Sunak intră în vigoare. Șefa DWP, Therese Coffey, salută astăzi campania The Sun’s Make Universal Credit Work, deoarece familiile care lucrează și sunt angajate pot obține mai mult decât ceea ce câștigă.

Alocațiile de muncă vor fi majorate cu 500 de lire sterline, iar rata va fi redusă cu opt procente pentru unii dintre cei mai săraci britanici care lucrează, ajutând aproape două milioane de familii care lucrează. Și va fi un impuls pentru milioanele care și-au văzut beneficiile reduse după criza saniară, 20 de lire sterline pe săptămână, banii suplimentari s-au încheiat cu doar câteva săptămâni în urmă.

Primii oameni care vor beneficia de acest ajutor vor fi anunțați astăzi, urmat de creșterea plății de săptămâna viitoare.

Doamna Coffey scrie astăzi: „The Sun, susținut de cititorii săi, a făcut campanie pentru „Fă ca creditul universal să funcționeze”, iar aceste schimbări fac exact asta.

„Înseamnă că oamenii care muncesc din greu nu sunt penalizați pentru că au ocupat mai multe ore – spre deosebire de sistemul moștenit, care ia toate beneficiile simultan, atunci când oamenii fac 16 ore sau mai mult de muncă plătită.

„În vreme ce oamenii simt o diferență în buzunare de la 1 decembrie, acest lucru va veni ca un impuls binevenit înaintea sezonului festiv.”

Alte sute de mii de britanici vor avea dreptul la acest ajutor pe fondul unei extinderi masive a puterii statului bunăstării.

Părinții singuri care plătesc cota de impozitare mai mare vor avea dreptul la beneficiu pentru prima dată, deoarece Guvernul acordă ajutor claselor de mijloc.

Cancelarul Rishi Sunak a declarat astăzi:

„Vrem ca aceasta să fie o țară care să răsplătească munca grea, ajutând familiile cu cele mai mici venituri să păstreze mai mult din banii lor câștigați cu greu.

„De aceea, la Bugetul Național, am anunțat o reducere efectivă a impozitelor pentru 2 milioane de oameni în valoare de peste 2 miliarde de lire sterline.

„Aceste schimbări intră în vigoare astăzi și vor însemna că, odată cu apropierea Crăciunului, familiile muncitoare vor păstra 1.000 de lire sterline în plus pe an din ceea ce câștigă.”

Gospodăriile vulnerabile vor putea accesa, de asemenea, un nou ajutor de 500 de milioane de lire sterline pentru a le ajuta cu cele esențiale în lunile de iarnă.

2 thoughts on “UK.De sarbatori,guvernul britanic ofera un nou grant financiar de £1000 pentru romanii din Regat

  1. thank you from the bottom of my heart please help me as I really don’t have money for financial christmas

  2. I really need dis money to make to my both children the Christmas never have , but because im jobless I can’t not do , if I get dis help I will be so blessed thank you very much dis why I don’t feel all those years I work in London was useless

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *